Tuntikuvaukset

TÄMÄN SIVUN PÄIVITYS VIELÄ HIEMAN KESKEN.

 

Jooga:

Kehonhuolto: Rauhallinen tunti, jonka aikana koko keho huomioidaan vaihdellen dynaamisilla liikkeillä sekä pidemmillä venytyksillä. Tavoitteena on rauhoittaa keho ja mieli liikkeen kautta, sekä lisätä liikkuvuutta kehossa. Liikkeet sopivat kaikille, liikevaihtoehdot ohjataan. Sopii sekä aloittelijalle, että jo pidempään kehoaan huoltaneelle. Tervetuloa!

Kuntojumppa: Tunti sisältää lämmittelyosuuden, lihaskunto-osuuden ja lopuksi venyttelyt. Tunnilla on eri teemoja mm. reisi-vatsa-pakarat, selkä-hartiat. Jumpataan myös erilaisilla välineillä hyvän musiikin saattelemana. Sopii niin aloittelijalle kuin konkarillekkin.

Muokkaus jumppa:  Tässä jumpassa saa ja pitää tulla hiki otsaan ja hymy huulille. Muokkausjumpassa käydään läpi koko keho ja ohjelma muuttuu muutaman kerran kaudessa. Jumppa sisältää helppoja liikkeitä, kaikissa liikkeissä hypytön vaihtoehto, musiikki soi taustalla tuomassa hyvää mieltä. Sopii sekä aloittelijalle, että jo pidempään jumpanneelle. Mukaan tarvitset jumppamaton ja juomapullon. Tervetuloa!

Pilates:

Sähly aikuiset: Kuntoilumielessä pelailua. Mukaan oma maila, sisäpelikengät ja vesipullo. Kaikki menevät oman kuntonsa mukaan.

Venytysjumppa: Lyhyt lämmittely aluksi, vähän lihaskuntoa ja kehonhallintaa ja suurin osa tunnista rauhallista venyttelyä. Judosalissa joko jumppatossut tai sukat. Halutessaan juomapullo.

Vesijumppa:

 

Syyskuun ajan kaikki ryhmät pyörivät, jos ryhmän minimi kävijämäärä ei täyty, ryhmä jää tauolle.