Tuntikuvaukset

 

TÄMÄN SIVUN PÄIVITYS VIELÄ HIEMAN KESKEN.

 

Jooga:

 

Kehonhuolto:

 

Kuntojumppa:  Tunti sisältää lämmittelyosuuden, lihaskunto-osuuden ja lopuksi venyttelyt. Välillä välineitä käyttäen hyvän musiikin saattelemana. Sopii niin aloittelijalle kuin konkarillekin. Kevennetään osallistujien mukaan.

 

Kuntosali:

 

Lentopallo:

 

Muokkaus jumppa: Tunti sisältää lämmittelyosuuden, lihaskunto-osuuden ja lopuksi venyttelyt. Tunnilla on eri teemoja mm. reisi-vatsa-pakarat, selkä-hartiat. Jumpataan myös erilaisilla välineillä hyvän musiikin saattelemana. Sopii niin aloittelijalle kuin konkarillekin.

 

Perheliikunta: Jumpan tavoitteena on liikuttaa aikuista ja lasta yhdessä ja erikseen. Tutustua eri liikuntavälineisiin, antaa aikuiselle virikkeitä yhdessä liikkumiseen ja tutustuttaa lasta ryhmässä olemiseen. Jakaa iloa ja positiivista asennetta liikumiseen. Monikkoperheet myös tervetulleita, ohjaajallakin kaksi lasta mukana.

 

Pilates:

 

Sähly aikuiset: Kuntoilumielessä pelailua. Mukaan oma maila, sisäpelikengät ja vesipullo. Kaikki menevät oman kuntonsa mukaan.

 

Venytysjumppa: Lyhyt lämmittely aluksi, vähän lihaskuntoa ja kehonhallintaa ja suurin osa tunnista rauhallista venyttelyä. Judosalissa joko jumppatossut tai sukat. Halutessaan juomapullo.

 

Vesijumppa:

 

 

Syyskuun ajan kaikki ryhmät pyörivät, jos ryhmän minimi kävijämäärä ei täyty, ryhmä jää tauolle.

Copyright © 2016 Hyvinkään Kuntoliikunta Ry.
All Rights Reserved.